Connect & Flow ook bij jou? 

Organiseer een inspiratiesessie, training of dagopleiding met ons.

Naast het vaste aanbod van lessen organiseren we met plezier opleidingen voor groepen, scholen en bedrijven. Dit kan gaan over een opleiding van 1 dag of enkele dagen. Ook een kortere inspiratiesessie is mogelijk. Onze verschillende lesgevers hebben een ruim palet van kennis en technieken achter de hand om er voor iedere groep een fijne ervaring van te maken.

Qi Gong en Tai Chi zijn fijne manieren om je geest tot rust te brengen, terwijl je lichaam beweegt. Ontspannend en verfrissend tegelijk!

Een ideale manier om met je team even de stekker uit het dagelijkse werk te trekken en samen te bewegen en te ontspannen. Tijdens de opleiding worden technieken aangeleerd die dadelijk toepasbaar zijn in het dagelijks leven, ook op het werk. Door uitwisseling van ervaringen en samen oefenen, zorgen we voor verbinding in de groep. Zo leeft deze ervaring nadien verder op de werkvloer. Het team staat wat dichter bij elkaar en heeft wat extra handvaten om goed te zorgen voor zichzelf en elkaar.

Ook de eerder martiaal getinte technieken, zoals Kyushu Jitsu en Capoeira zijn mooie vormen om een groep in onder te dompelen tijdens een opleidingsdag. Hier werken we meer aan soepelheid, in je kracht staan en verbinding maken met anderen. We leren verbinding maken met jezelf en de anderen, het aanvoelen van een persoon of situatie. Van daaruit werken we met technieken om confrontatie of conflict te vermijden of af te weren.

Een speelse manier om met je team aan de slag te gaan. De teamleden gaan samen oefenen, elkaar uitdagen om sterk te staan en met soepelheid af te weren wat op hun af komt. Hier leer je gegarandeerd jezelf en je teamleden op een andere manier kennen. 

 

Interesse?