Individuele sessie voor meer 

energie en herstel van fysiek en mentaal evenwicht

Snak je naar meer rust en ontspanning?
Voel je pijn, spanning of onrust in je lichaam?
Wil je meer uit je hoofd en meer in je lichaam zijn? 
Heb je last van slaapproblemen of andere stressgerelateerde klachten?
Heb je nood aan meer energie?

 

Getuigenis  

 

 Minder dan een jaar geleden kwam ik bij Els terecht door het enthousiaste relaas van een natuurkapster die vertelde dat ze door een sessie bij Els zo ontspannen had kunnen slapen. 

In die periode was ik op zoek naar een manier om meer in mijn lichaam te komen, er meer voeling mee te hebben, omdat ik tijdens 'nordic walking' merkte dat ik weinig contact met mijn linkerzijde kon maken, waardoor dit geco√∂rdineerd wandelen een frustrerende ervaring was. 

Door de behandeling bij Els leerde ik dichter bij mijn lichaam te komen, spanningen kwijt te geraken, beelden en inzichten te verkrijgen die me hielpen beter contact met mijn lichaam te maken, ernaar te luisteren √©n voelen. En van daaruit bepaalde stappen in mijn leven te nemen: meer vanuit mijn lijf dan vanuit mijn hoofd. 

Ik ervaar Els als een rustige, respectvolle persoon, die ook bewegingstips voor het dagelijks leven geeft. En me ervan verzekerd heeft, dat zij niet blijft zitten met de spanningen die zij bij me wegneemt, waardoor ik me lichter voel. Ze gaat ook heel zacht te werk, en forceert niets.  

  

Katia D. uit Antwerpen - maart 2023 

 

Een connect & flow behandeling is een zachte energetische massage. 

Liggend op een massagetafel wordt je lichaam zachtjes in beweging en in ontspanning gebracht. Er wordt geen fysieke druk op je lichaam uitgeoefend. Via de energetische connectie wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam aangesproken. Er wordt op verschillende lagen gewerkt: spieren, skeletstructuur, organen, klieren en meridianen. Spanningen en blokkades die zich op deze verschillende lagen hebben vastgezet, worden losgemaakt. Er komt weer ruimte om je energie vrij te laten stromen en in balans te brengen. Laag per laag, krachtig en diepgaand.

Door de constante uitwisseling van energie en informatie (door voelen),  vertelt je lichaam zelf wat het wil en nodig heeft. Het resultaat hiervan is dat de ontvanger zich na een behandeling ontspannen voelt en er een weldadig gevoel aan overhoudt.

Waar kan je terecht?

  • In Merksem bij Johan Dingenen 
  • In Borsbeek bij Els Mertens 
  • Bij u aan huis door Steven Pauwels